Bestyrelsen

Finn Poulsen

(Herning), bestyrelsesformand, Direktør/ejer, Bestseller Retail Europe A/S. Formand for CHPEA-Museum og medlem af adskillige andre bestyrelser, herunder Danmarks Radios bestyrelse.

Johs. Poulsen

(Herning), Næstformand, Formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Herning Kommune, formand for Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland, medlem af en række bestyrelser, bl.a. for Aarhus 2017 Fonden.

John Kørner

(København), bestyrelsesmedlem, Billedkunstner. Uddannet på Kunstakademiet 1992-98. John Kørner arbejder både i indland og internationalt som aktiv billedkunstner, kurator og med andre opgaver.

 

Anette Galskjøt

(København), bestyrelsesmedlem. Jurist, Direktør for The International Federation for Housing and Planning (IFHP) i København. Uddannet i jura fra Københavns universitet og King’s College i London. 

Anne Marie Mau

(Herning), bestyrelsesmedlem. Arkitekt. Medlem af direktionen i Mau Holding A/S, næstformand i Wilton Tæpper Herning og flere andre bestyrelsesposter.

Søren Green

(Skarrild), bestyrelsesmedlem. Byrådsmedlem i Herning og virksomhedskonsulent. Bestrider en række tillidshverv og bestyrelsesposter lokalt og regionalt.

René Schmidt

(Viborg), Bestyrelsesmedlem, medstifter af Skovsnogen og en del af Skovsnogens kunstneriske ledelse. Billedkunstner. Uddannet fra det kongelige danske kunstakademi i København (1994-2000)